POLITICA DE RETURNARE SI SCHIMB

SCHIMB PRODUSE (IN MAXIM 14 ZILE DE LA RECEPTIONAREA COLETULUI)

In cazul in care se doreste SCHIMBAREA marimii unui produs (in primele 14 zile de la primirea coletului) plasati o noua comanda pe site si scrieti (SCHIMB) in zona de comentariu in momentul plasarii comenzii. Apoi trimiteti cat mai repede ,prin orice curier doriti, coletul catre noi. Dupa receptionarea coletului si verificarea produsului noi trimitem GRATUIT un alt produs catre dumenavoastra.

RETUR PRODUSE (IN MAXIM 14 ZILE DE LA RECEPTIONAREA COLETULUI)

Puteti RETURNA produsele comandate pe www.valeska.roindiferent de motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ( conform O.G.  34/2014 – Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, exceptie facand articolele de lenjerie intima si costumele de baie. )

CONDITII DE RETURNARE si SCHIMB

Produsul returnat sa respecte urmatoarele cerinte:

  • sa fie insotit de eticheta de identificare si accesoriile trimise initial 
  • sa nu prezinte semne de deteriorare ,rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau care au fost purtate 
  • sa nu fie fortat la proba cu cusaturi rartite sau descusute.
  • sa nu fi fost spalat si sa aibe miros de detergent sau sapun

Articolele de lenjerie intima si costumele de baie NU se pot returna din motive de igiena

Efectuati returul prin orice firma de Curierat (Fan Courier, Cargus, etc.), NU expediati coletele prin Posta Romana cu livrare in oficiul postal – aceste colete NU se vor ridica

Nu trimiteti colete cu ramburs. Aceste colete NU se vor ridica.

PROCEDURA DE RETURNARE – in 2 pasi

  1. Trebuie sa ne notificati  intentia dumneavoastra prin completarea  Formularului acesta. ATENTIE! In contul trecut in formular se vor vira banii.
  2. Chemati cat mai repede si fara a astepta confirmarea noastra orice curier doriti (cu exceptia GLS) si trimiteti coletul pe adresa…………………….
  3. Cheltuelile de returnare vor fi suportate de client in cazul tuturor retururilor. 

Ulterior receptionarii returului Valeska.ro iti va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile in contul bancar. Cu cat produsele ajung mai repede in depozitul nostru cu atat va trimitem mai repede banii inapoi.

Formularul prezentat  este doar un model si nu este obilgatoriu, ne puteti notifica si pe email comenzi@valeska.ro folosind aceleasi rubrici prezente in formular