De ce noi

Este foarte important pentru noi, ca orice persoana care comanda produsele noastre sa fie multumite si sa se simta cat mai bine in produsele comercializate de noi.De aceea cand lansam colectia lunii, in fiecare prima marti seara din luna, ne gandim la dorintele clientilor nostri, modelele sa aiba surpriza noului, versatilitate, o calitate inalta, materiale deosebite. Ne dorim prin acest proiect sa cultivam grija pentru bunul gust,suma cheltuita si satisfactia clientului la finalul achizitiei. Bunul gust, stilul - la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri - este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si trasand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu au nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. Noi credem in puterea de transformare a hainelor si, aportul lor in cresterea calitatii vietii tale. Urmeaza-ne!

Iti garantam ca vei primi hainele exact asa cum le vezi in magazinul online, in caz contrar le poti schimba in termen de 14 zile cu orice produs , sau returnarea sumei platite.

Oferim consiliere telefonica sau pe wwp pentru alegerea marimii corecte. Numarul de telefon este……

Stim cat de ocupat esti, stim ca timpul tau este pretios. Doar printr un simplu click, produsul selectat va pleca spre tine in 24 de ore.

Pentru comenzi peste 250 ron transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.

La fiecare comanda 3% din valoarea comenzii vor merge la depozitul contului tau, iti vor fi scazute la o viitoare comanda.

La prima comanda  vei avea un discount de 4% din valoarea totala a comenzii.

Lunar, saptamanal, zilnic se vor face : actiuni de fidelizare. Adevarati fashionisti vor fi premiati.

Asteapta-te la provocari mari, acompaniate de premii pe masura!

Valeska este un concept creat special pentru tine!